Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

література

litakcent.com

Понеділок, 8 жовтня 2012, 18:01

Форум видавців візьме участь у Франкфуртському міжнародному книжковому ярмарку

Президент «Форуму видавців» Олександра Коваль презентуватиме досягнення українських книговидавців на 64 Франкфуртському міжнародному книжковому ярмарку, який відбудеться із 10 по 14 жовтня у Франкфурті-на-Майні (Німеччина).

 

Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення .

Також у складі української делегації їдуть представники видавництв «Фоліо», «Картографія», «Либідь», «Освіта України», «Соло», «Особистості», гендиректор Українського науково-дослідного інституту спеціальних видів друку Віталій Воробйов, президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін та працівники ДП «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Українська книжка буде представлена у Франкфурті єдиною національною експозицією, яка розміститься на площі 12 кв м і складатиметься із книжкових новинок вітчизняних видавництв, а також книг, випущених останніми роками за бюджетною програмою «Українська книга». Під час ярмарку відбуватимуться презентації  привезених книг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.