Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

politicon1.at.ua

Вівторок, 9 жовтня 2012, 10:21

Міліція затримала двох п’яних хуліганів, які ображали агітаторів «Свободи» у Львові

7 жовтня у Львові міліція затримала чоловіка і жінку, які у стані алкогольного сп’яніння перешкоджали роботі агітаторів ВО «Свобода».

Про це повідомила прес-служба ГУ УМВСУ у Львівській області.

За цим фактом міліціонери склали адміністративний протокол за ознаками  ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, - йдеться у повідомленні.

До Залізничного райвідділу міліції звернувся  65-річний агітатор однієї з партій. Чоловік повідомив, що вранці до намету однієї з партій підійшло двоє невідомих і почали ображати агітаторів нецензурними словами, шарпати за одяг та рвати газети партії. Таким чином зірвали роботу агітаційного намету на дві години, – повідомляє прес-служба міліції.

Натомість прес-служба ЛМО ВО "Свобода" повідомила про цей інцидент: 

"У неділю, 7 жовтня, шестеро невідомих осіб намагалися знищити намет та агітаційну продукцію ВО "Свобода" на вул. Широкій у Львові. 

"Біля намету перебував член ВО "Свобода", який розповсюджував агітаційні листівки та партійні газети місцевим мешканцям. Близько 9-ї ранку шестеро осіб спробували напасти на нашого партійця. Нападники, висловлюючись російською у підтримку провладних сил та вимагаючи припинити агітацію, почали нищити агітпродукцію та намет ВО "Свобода". Проте люди, які виходили із церкви неподалік, одразу ж допомогли свободівцю відбити напад невідомих та викликали правоохоронців", – розповів Маркіян Лопачак.

Націоналіст розповів, що після такої відсічі четверо нападників втекли у невідомому напрямку, а інших двох затримали працівники міліції".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.