Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Військові

4post.com.ua

Середа, 10 жовтня 2012, 16:45

Відділ прикордонної служби «Павловичі» Львівського прикордонного загону реконструюють за гроші ЄC

10 жовтня в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася процедура розкриття пропозицій конкурсних торгів із закупівлі робіт по реконструкції прикордонного підрозділу  - відділу прикордонної служби «Павловичі» Львівського прикордонного загону.

 

Про це повідомила прес-служба Кабміну.

Реконструкція проводиться в рамках реалізації проекту міжнародної допомоги «Розвиток інфраструктури відділів прикордонної служби» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 роки.

Дана програма фінансується Європейським Інструментом Сусідства та Партнерства і передбачає розвиток прикордонної інфраструктури на українсько-польській ділянці кордону з метою протидії незаконній міграції та боротьби з транскордонною злочинністю.

Відповідно до проекту планується здійснити технічне переоснащення та реконструкцію 9 відділів прикордонної служби Луцького, Львівського та Мостиського прикордонних загонів. Вартість проекту становить майже 9 мільйонів євро.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.