Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

areny.lviv.ua

Четвер, 11 жовтня 2012, 13:08

Львів не отримав субвенцій з обласного бюджету на ремонт доріг

Депутати Львівської міськради обурені тим фактом, що під час розподілу субвенцій на ремонт доріг із обласного бюджету про Львів забули, а Дрогобич отримав подвійну суму – 7 млн. 600 тис. грн.

 

«Для нас це було несподіванкою, коли субвенції з обласного бюджету поділили, забувши про Львів. Більшість депутатів облради живуть і працюють у Львові, часто звертаються до мене з різними проханнями щодо ремонту тих чи інших вулиць, але тепер чомусь грошей для Львова не виділили, а віддали Дрогобичеві», – відзначає міський голова Львова Андрій Садовий.

Садовий пообіцяв, що матиме відповідну розмову із головою Львівської облради та із заступниками: «Вони свідомо на це пішли і виключили Львів з меж області».

Секретар Львівської міськради Василь Павлюк також висловив припущення щодо облради: «А може взагалі саму облраду перенести у Дрогобич? І у нас буде спокійніше».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.