Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 11:12

Богдану Хруставчуку конкуренти помстилися за критику

Зловмисники вже вдруге пошкодили рекламні щити кандидата у народні депутати України у 116 в. о. Богдана Хруставчука.

 

Про це повідомляє прес-служба кандидата у народні депутати України Богдана Хруставчука.

Цього разу облили фарбою вісім щитів з агітаційною рекламою облили фарбою вісім агітаційних щитів Богдана Хруставчука.  Інцидент трапився у ніч з 10 на 11 жовтня», – повідомили у прес-службі кандидата.

На думку самого політика, політичну боротьбу потрібно вести виключно цивілізованими методами.

«Випадки пошкодження рекламних щитів – це прояв слабкості політичних опонентів, адже я вже зазначав, що завжди готовий до відкритих дискусій з представниками опозиційних сил. Тому закликаю моїх опонентів припинити вести боротьбу антизаконними методами та висловлювати свої погляди у прямому діалозі, а не обливаючи фарбою рекламні щити конкурентів», – зазначив Богдан Хруставчук.

У прес-службі кандидата припускають, що пошкодження щитів Богдана Хруставчука – реакція на коментар кандидата, який політик оприлюднив у ЗМІ 10 жовтня.

Нагадаємо, Богдан Хруставчук прокоментував затримання високопоставленого чиновника під часодержання хабара в Івано-Франківську. За інформацією в ЗМІ, у хабарництві в Івано-Франківську були задіяні і представники місцевого осередку партії ВО "Свобода"».

Зокрема у коментарі кандидат зазначив, що у популярної на Галичині політичної сили, представників якої правоохоронні органи 9 жовтня затримали за підозрою в отриманні хабара, рука таки «здригнулася», але не «змінити все на користь українців», а змінити все на корить власних кишень.

«Це просто неприпустимо, щоб депутати від фракції, яка сповідує національну ідею та обіцяє «змінити все на користь українців», грабували наш народ», - наголосив у коментарі кандидат.

Під час першого випадку пошкодження рекламних щитів, Богдан Хруставчук не подавав заяв до правоохоронних органів. Проте, зважаючи на те, що сьогодні зловмисники продовжують умисно перешкоджати виборчій кампанії кандидата, а випадки пошкоджень агітаційних щитів політика збільшуються, політик звернеться в правоохоронні органи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.