Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 11:51

Львівські правоохоронці розшукують зловмисника, який стріляв у жінку

Правоохоронці розшукують за скоєння злочину  Мартиняка Андрія Романовича, 13.02.1982 р.н., мешканця вул. Наукова,30/249 у Львові.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Підозрюваний може бути озброєний вогнепальною зброєю невідомого взірця», – зазначено у повідомленні.

У березні 2012 року, правоохоронці отримали повідомлення від чергового лікаря 2-ї лікарні Львова про те, що до них з вогнепальними пораненнями привезли 46-річну жінку. На даний момент стан потерпілої стабільний. Після операції вона прийшла до тями та дає свідчення працівникам міліції.

«Вогнепальні поранення із невстановленої зброї жінці наніс її сусід, на грунті раптово виниклих неприязних відносин. Зараз проводяться заходи щодо розшуку та затримання зловмисника. Варто зауважити, що чоловік вже був раніше засуджений», – розповідає начальник Франківського райвідділу міліції Віталій Горський.

Проти чоловіка порушили карну справу за ознаками частини 2 статті 15, частини 1 статті 115 КК України (Замах на вбивство). 

Його прикмети: ріст 185-190 см, худорлявої тілобудови, може використовувати парик з чорного прямого волосся довжиною 10 – 15 см. На час скоєння злочину був одягнутий у довгу коричневу куртку з капюшоном, чорні синтетичні штани, кросівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.