Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

obiznese.com

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 16:27

Львівщина на другому місці після Києва за сумою інвестицій – Каськів

Львівська область займає друге місце після Києва за обсягом інвестицій в економіку, тоді як в Україні загалом вона розташовується на шостій позиції. 

 Про це сьогодні, 12 жовтня на ХІІ Міжнародному економічному форумі у Львові повідомив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів.

За словами Каськіва, за 21 рік незалежності в економіку Львівщини надійшло 1,5 млрд доларів інвестицій, 193 млн з яких – за цей рік. 

Загалом в економіку країни, як розповів Каськів, залучено 3,2 млрд доларів інвестицій, до кінця року сума коштів має зрости до 7,5 млрд доларів. 

Виступаючи перед інвесторами, Каськів зазначив, що в Україні працює новий сервіс – Єдине інвестиційне вікно, який значно спрощує роботу інвесторів в країні. За кілька місяців роботи сервісу його послугами вже скористались 18 великих компаній. 

Каськів додав, що найближчим часом у Львові планується відкриття регіонального центру Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України. Завдання центру полягатиме в адмініструванні чотирьох напрямків роботи Держінвестпроекту: національних проектів, Єдиного інвестиційного вікна, біржі інвестиційних проектів та інвестиційного маркетингу. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.