Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

razom.org.ua

Понеділок, 15 жовтня 2012, 09:15

Володимир В’язівський зняв свою кандидатуру з участі у виборах

Кандидат-самовисуванець в народні депутати у 124 Сокальському в.о., народний депутат. член фракції «наша України» Володимир В’язівський зняв свою кандидатуру з участі у парламентських виборах. Про це сказано у його заяві « Про сучасну політичну ситуацію в Україні та національні пріоритети».

 

«Я не є з тих, хто ставить власний інтерес та бажання самоутвердитись вище від національних пріоритетів. Відтак, усвідомлюючи свою відповідальність перед майбутнім, виконуючи підписане мною Зобов’язання претендента в кандидати у народні депутати від Комітету опору диктатурі Львівщини, ЗАЯВЛЯЮ ПРО ЗНЯТТЯ СВОЄЇ КАНДИДАТУРИ З ВИБОРЧИХ ПЕРЕГОНІВ 2012 РОКУ», - сказано у заяві.

Володимир В’язівський звертнувся до опозиційних політиків із закликом "поставити національні пріоритети вище  власних і партійних амбіцій та об’єднати зусилля у боротьбі зі спільним ворогом – чинною провладною більшістю. Чисельне представництво кандидатів від опозиції в окрузі є проявом демократії, та ще більшим служінням народу та демократії є здатність до пожертви особистими інтересами в ім’я рідної держави. Це реальний крок до зміни нинішнього режиму. На сьогодні це є головним завданням для українського політикуму та громадськості", - вважаэ В'язівський. 

Нагадаємо, 14 жовтня у 124 в.о. (Сокаль) УДАР зняв кандидата від партії Андрія Сенюка на користь кандидата від Об'єднаної опозиції "батьківщина" Степана Курпіля.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.