Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

100sotok.kiev.ua

Понеділок, 15 жовтня 2012, 11:15

Держкомзему у районах та містах Львівщини вказали на незадовільну роботу

Виїзна колегія Головного управління Держкомзему у Львівській області вказала на недостатній рівень роботи керівникам управлінь Держкомзему у районах та містах області за результатами аналізу виконання робіт з проведення інвентаризації земель населених пунктів та за межами населених пунктів.

 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держкомзему у Львівській області.

Начальник Головного управління наголосив керівникам районних та міських управлінь Держкомзему на забезпеченні до кінця цього року виконання в повному обсязі робіт з інвентаризації земель, фінансування яких проводиться відповідно до розпорядження голови Львівської облдержадміністрації, на реалізацію напрямів "Програми розвитку земельних відносин у Львівській області".

"За результатами перевірки Головним управлінням роботи Управління Держкомзему у Самбірському районі наголошувалось на незадовільній організації робіт з продажу земельних ділянок та прав на них, в тому числі на земельних торгах. Також не найкраща ситуація з завершенням робіт з коригування нормативної грошової оцінки, у 35 населених пунктів Самбірщини закінчився термін дії нормативної грошової оцінки", – зазначено у повідомленні.

Колегією також визнала недостатньою та надала терміни на усунення виявлених порушень на завершення робіт з обміну сертифікатів на державні акти на паї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.