Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.rbc.ua

Понеділок, 15 жовтня 2012, 17:47

Депутати ЛМР не виділили коштів на зарплатню працівникам органів місцевого самоврядування

Депутати Львівської міської ради не виділили кошти з міського бюджету на виплату заробітньої плати працівникам органів управління місцевого самоврядування.

За таке рішення депутати проголосували на сьогоднішньому засіданні сесії.

Передбачалося виділити з бюджету міста 2 млн. 125 тисяч 500 грн.на зарплатню працівникам органів управління: 964,2 тис. грн. департаменту житлового господарства, 543 тис. грн. департаменту економіки, 315 тис. грн. департаменту адміністрації, 303 тис. грн. адміністративно-господарському управлінню.

Голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Яромир Самагальський пояснив, що справа про виплату зарплатні знаходиться зараз в суді, тому краще дочекатися рішення суду, а потім розглядати його на сесії.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий повідомив: "В нас на сьогоднішіній день критична ситуація. Немає коштів на відправлення кореспонденції, є проблеми з оплатою за телефони, інтернет, паливо для транспортних засобів. А зарплата працівників органів самоврядування є нижчою, ніж зарплата двірників. Та якщо такою є позиція бюджетної комісії, яка свідома того, що робить,то навряд чи дебати на цю тему змінять її рішення".

Яромир Самагальський наголосив, що мова йде про позов працівників департаментів, а не про потреби коштів міської ради на кореспонденцію та оплату інтернету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.