Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

uk.wikipedia.org

Вівторок, 16 жовтня 2012, 11:37

У львівському парку "Знесіння" проводяться роботи із благоустрою

Роботи із благоустрою парку "Знесіння" у Львові почалися у жовтні і триватимуть до кінця року.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

"У жовтні розпочались роботи із формування берегової лінії водойми на території парку. 150 тис. грн. на це виділили з фонду охорони навколишнього природного середовища. Благоустрій озера триватиме до кінця листопада", – зазначено у повідомленні.

До кінця жовтнятакож мають бути завершені роботи з фіксації та укріплення пагорбу підпорною стінкою на вул. О. Довбуша, 24.

"Працівники парку облаштовують місця для відпочинку населення,– встановлюють лавочки та обкладають камінням місця для вогнищ. Триває робота із оновлення інформаційних щитів із картою парку та умовними позначеннями", – розповідає директор парку "Знесіння" Олександр Завадович.

Озеленення території парку триватме до кінця року.. З фонду охорони навколишнього природного середовища виділили 300 тис грн., роботи виконує ЛКП «Зелений Львів», яке також займається прибиранням території парку.

Нагадаємо, у вересні в парку «Знесіння» відкрився "Веломаршрут здоров’я".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.