Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

chelovek.in.ua

Вівторок, 16 жовтня 2012, 13:53

Ветерани Динамо (Київ) та львівські політики зіграють на Арені-Львів у п'ятницю

Футбольний матч "Об'єднаймося заради Галичини" за участі політиків, ветеранів київського Динамо і ветеранів львівських Карпат відбудеться в п'ятницю на стадіоні Арена-Львів.

Про це сьогодні на прес-конференції розповіли кандидат в депутати від Партії Регіонів Богдан Хруставчук, Ігор Дубик та Олександр Туісов.

В складі команди киян зіграють Владислав Ващук, Володимир Безсонов, Сергій Кузнєцов, Сергій Ковалець, Олег Саленко та інші. Львів представлятимуть ветерани львівських Карпат у червоно-чорній формі "Галицьких патріотів" , представники Партії регіонів на Львівщині та всі учасники виборчої кампанії з виборів народних депутатів України, які матимуть бажання приєднатися.

Ігор Дубик наголосив, що основною ідеєю проведення матчу є пропаганда здорового способу життя для молоді та дітей. Спорт є рушійною силою, яка єднає навколо себе людей.

Олександр Тусов додав: "Вибори минуть.а ми залишимось жити і працювати у Львові, тому пропоную показати в п'ятницю єдність і переконати всіх, що Галичина вміє знаходити компромісні рішення".

Окрім матчу, відбудеться багато заходів для дітей. Це конкурси, ігри з м'ячем, естафети. Молодь зможе отримати в подарунок 200 м'ячів з емблемами Динамо та автографами ветеранів футболу.

До об'єднання на футбольному полі усі політичні сили закликає Партія регіонів.

Матч розпочнеться в п'ятницю о 19 годині. Вхід на стадіон вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.