Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

abiturientam.com

Вівторок, 16 жовтня 2012, 16:38

Другий етап унікального проекту "Соціальне репетиторство" стартує у Львові

Другий етап проекту для дітей із малозабезпечених сімей та для дітей з інтернатів "Соціальне репетиторство" стартує у Львові цього тижня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

"Упродовж цього тижня понад 80 людей-волонтерів пройдуть співбесіди, тренінги та отримають додаткові навики роботи з дітьми з інтернатів. А уже з наступного понеділка репетитори поїдуть в інтернати – знайомитись із учнями", – зазначено у повідомленні.

Заняття розпочнуться під кінець жовтня і триватимуть до кінця травня 2013. Щомісяця для соціальних репетиторів проводитимуться тренінги з психології та педагогіки. Соціальні репетитори проводитимуть безкоштовні заняття для школярів 11-х класів львівських інтернатів з усіх представлених предметів на ЗНО. Заняття будуть проходити у приміщеннях шкіл-інтернатів по 2 години на тиждень.

У межах проекту також організовуватимуться додаткові екскурсії на підприємства та у ті навчальні заклади, в яких діти вирішили вчитися.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.