Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

animal.ru

Середа, 17 жовтня 2012, 10:36

Вихованці львівського НРЦ "Мрія" візьмуть участь у тематичному дитячому святі

Сьогодні, 17 жовтня, 20 дітей-вихованців навчально-реабілітаційного центру "Мрія" візьмуть участь у тематичному дитячому святі у розважальному центрі «Веселий вулик» у межах акції "Добрі справи".

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

"У межах соціальної кампанії «Добрі справи» сімейний розважальний центр «Веселий Вулик» проведе тематичне свято під назвою «Земля Фантазія – країна усіх мультиків!». Спеціально для маленьких вихованців Центру було розроблений оригінальний ігровий сценарій свята, який поведе учасників стежками улюблених мультфільмів та подарує незабутню та казкову атмосферу усім малятам", – зазначено у повідомленні.

Діти віком від 3 до 6 років візьмуть участь у захопливому квесті, де допомагатимуть Міккі Маусу шукати свою подругу Мінні, танцюватимуть та бавитимуться з аніматорами, розгадуватимуть різні головоломки та частуватимуться солодощами у кафе «Жу-Жу», яке знаходиться на території розважального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.