Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

clipnews.info

Середа, 17 жовтня 2012, 11:32

Будівництво Бескидського тунелю на Львівщині визначено пріоритетним державним проектом 2013 року - Азаров

Прем’єр-міністр України Микола Азаров сьогодні озвучив перелік інфраструктурних проектів, котрі держава планує реалізувати у 2013 році, включивши до нього будівництво нового Бескидського залізничного тунелю на Львівщині.

 

Про це повідомила прес-служба Кабміну.   

«Реалізація таких проектів – каталізатор внутрішнього ринку. Для будівництва треба виробити вітчизняні металоконструкції і залізобетон. Постійну роботу отримають колективи проектно-конструкторських і будівельно-монтажних організацій, металургійних підприємств та машинобудівних компаній тощо», - підкреслив Микола Азаров.

Проте урочисте відкриття будівництва Бескидського тунелю за участю віце-прем’єра Бориса Колеснікова вже переносилося двічі у жовтні.

У Карпатах наразі тривають підготовчі роботи до будівництваБескидського тунелю. Будівництво Бескидського тунеля розраховане на 4 роки. Новий тунель буде довшим за існуючий – замість 1746 метрів його довжина складе 1822 м. Його збудують із застосуванням новоавстрійського способу проходки. По довжині нового тунелю будуть побудовані три пішохідних переходи до старого тунелю, який підтримуватиметься у справному стані. Вони повинні виконувати евакуаційну функцію. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.