Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

vgolos.com.ua

Середа, 17 жовтня 2012, 15:48

Через потепління опалювальний сезон на Львівщині можуть відтермінувати

Органи місцевого самоврядування мають право відтермінувати запуск систем теплопостачання в області через суттєве потепління в регіоні.

Про це з посиланням на начальника головного управління ЖКГ Львівської облдержадміністрації Ігоря Цейтліна повідомляє прес-служба Львіської ОДА.

 «Це дасть змогу суттєво зекономити теплову енергію, що є одним із основних пріоритетів діяльності комунальних підприємств і одним із основних завдань, які поставлені державою перед виконавчою владою та органами місцевого самоврядування», - про це сказав начальник головного управління ЖКГ Львівської облдержадміністрації Ігор Цейтлін.

Ігор Цейтлін також додав, що при подальшому зниженні температури невідкладно розпочнеться подача теплової енергії у будинки області.

Нагадаємо, 12 жовтня 2012 року голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк підписав Розпорядження, згідно з яким передбачено розпочати опалювальний сезон не пізніше 15 жовтня 2012 року, але через покращення погодних умов раніше було прийняте рішення про те, що подачу тепла у Львові призупинятимуть на день через покращення погоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.