Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ye.ua

Середа, 17 жовтня 2012, 17:33

Українцям повертатимуть менше грошей за здані після відправлення поїзда квитки

У випадку повернення в касу залізничного квитка за менш ніж 3 години до відправлення поїзда громадяни отримуватимуть 50% його вартості, а після відправлення - лише 10%.

Про це сьогодні, 17 жовтня, на брифінгу заявив міністр інфраструктури України Борис Колесніков, пише УНІАН.

За його словами, мета нових нормативів повернення коштів – боротьба з перекупниками. Ініціатива буде запроваджена з початком роботи весняного розкладу руху поїздів.  

Крім того, як повідомив чиновник, Мінінфраструктури має намір запровадити безконтактні залізничні квитки.

Нагадаємо, на сьогоднішній день, якщо здати квиток на поїзд не пізніше, ніж за 24 години до його відправлення, пасажиру виплачується повна вартість квитка і плацкарти (певна частина вартості квитка, що вираховується для кожного потяга окремо), проте не виплачуються додаткові збори і комісії, утримується плата за послуги.

Раніше "Укрзалізниця" заявляла, що в жовтні планує завершити роботу з переходу на електронні пасажирські квитки. Очікується, що під час купівлі квитка через Інтернет не потрібно буде роздруковувати квитки в касі а відразу ж сідати в поїзд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.