Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

helsinki.org.ua

Четвер, 18 жовтня 2012, 10:24

Петро Писарчук прогнозує створення коаліції ПР-УДАР у Раді 7-го скликання

Депутат Верховної Ради (фракція Партії регіонів), голова львівської обласної організації ПР Петро Писарчук прогнозує створення коаліції фракцій Партії регіонів та Українського демократичного альянсу за реформи (УДАР) Віталія Кличка у Верховній Раді 7-го скликання.

 

"Якщо у Віталія Кличка є амбіції зайняти в майбутньому істотну нішу в українській політиці, в "УДАРу" немає іншого виходу, як об'єднатися в майбутньому парламенті з Партією регіонів. Думаю, що так воно й буде", зазначає Петро Писарчук.

На думку депутата, Кличко, як досвідчений спортсмен, прагне перемоги, тому йому необхідно об'єднатися з Партією регіонів.

"З ким він збирається робити те, що декларує? З Наливайченком (колишній голова Служби безпеки України) і Пинзеником (колишній міністр фінансів)? Так це ж близькі соратники того ж Віктора Ющенка (колишній Президент)", Писарчук критикує при цьому дії Кличка.

Депутат підкреслив, що самі по собі кандидати від "УДАРу" мало чим цікаві виборцям.

Нагадаємо, голосування на виборах відбудуться 28 жовтня, а нещодавно лідери об'єднаної опозиції «Батьківщина» та керівництво партії УДАР домовились щодо підтримки єдиних кандидатів у мажоритарних округах

Джерело: Українські новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.