Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ukranews.com

Четвер, 18 жовтня 2012, 12:33

Плащаниця Пресвятої Богородиці перебуватиме у Львові два дні

Сьогодні та завтра, 18-19 жовтня, у Львові перебуватиме Плащаниця Пресвятої Богородиці, через що будуть обюмеження руху транспорту.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

"Зустріч Плащаниці Пресвятої Богородиці відбудеться сьогодні на вул. Лисенка, 17 та хресною ходою вона буде доставлена у кафедральний Свято-Георгіївський храм Львівської єпархії УПЦ на вул. Короленка, 3. У зв’язку з цим буде частково обмежений рух транспорту!", – зазначено у повідомленні.

Сьогодні із 12:00 до 14:00 буде обмежений рух транспорту на перехрестях: вул. В. Винниченка – вул. Просвіти, вул. Гуцульська – вул. М. Лисенка, вул. М. Лисенка – вул. М. Заньковецької.

Також від 12:00 сьогодні до 19:00 п’ятниці буде обмежений рух транспорту на вул. В. Короленка (від перехрестя вул. В. Короленка – вул. Г. Смольського, перехрестя вул. В. Короленка — вул. Личаківської до перехрестя вул. В. Короленка – вул. М. Лисенка).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.