Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

tomatov.com

Четвер, 18 жовтня 2012, 15:30

Костюк виводить на Львівщині нових тушок – Сендак

Голова Львівщини Михайло Костюк займається просуванням до парламенту замаскованих провладних кандидатів, аби за допомогою цього втриматись на своїй посаді.

Про це сьогодні, 18 жовтня, на прес-конференції у Львові заявив голова Дрогобицької райдержадміністрації, кандидат в нардепи у Дрогобицькому виборчому окрузі Михайло Сендак.

Він розповів, як в травні керівництво Львівської ОДА просило його поставити виконувачем обов’язків управління освіти в Дрогобицькій РДА Ольгу Заяць.

Остання, за словами Сендака, є довіреною особою кадидата від ВО «Батьківщина» у Дрогобицькому в.о. Романа Ілика.

Це, вважає Сендак, є свідченням того, що Роман Ілик, Михайло Костюк та брати Дубневичі належать до однієї команди.

«Костюк зараз на Львівщині виводить нові «тушки». Я думаю, що якраз оті тушки будуть його рятувати, щоб він залишився при владі. Це будуть «тушки по-львівськи» під егідою пана Костюка», – зазначив Сендак.

Нагадаємо, сьогодні у Львові Сендак розповів, що з ініціативи Михайла Костюка у Дрогобицькому виборчому окрузі розповсюджуються копії фальшивої заяви про звільнення Сендака з посади голови Дрогобицької РДА. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.