Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

polittech.org

Четвер, 18 жовтня 2012, 18:13

Звинувачення Сендака – безглузді вигадки – Львівська ОДА

Голова Дрогобицької РДА Михайло Костюк займається дешевою провокацією і брудним піаром, звинувачуючи Львіську облдержадміністрацію у фальшуванні документів і використанні адмінресурсу.

Про це йдеться в офіційній заяві керівництва Львівської ОДА, оприлюдненій сьогодні, 18 жовтня.

Львівська ОДА натомість наголошує, що на адресу облдержадміністрації та Кабінету Міністрів України неодноразово надходили письмові скарги від дрогобицьких бізнесменів щодо зловживань Михайла Сендака і утисків, яких він завдає дрібному і середньому бізнесу.

«Зважаючи на це, Кабмін розглядав питання щодо звільнення Михайла Сендака з посади голови Дрогобицької РДА відразу після його виходу з відпустки. Так, протоколом від 25 липня, голову ЛОДА зобов'язано подати відповідні пропозиції», – зазначається в заяві.

Керівництво Львівської ОДА заявляє, що 1 серпня Михайло Сендак написав заяву голові Львівської ОДА на за згодою сторін.

«Наступного дня облдержадміністрація скерувала відповідний лист Прем’єр-міністру України Миколі Азарову. З огляду на українське законодавство, під час виборчої кампанії звільнити кандидата із займаної посади (навіть за його бажанням) неможливо. Відтак, Михайло Сендак буде звільнений після офіційного завершення виборчої кампанії», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні у Львові Михайло Сендак розповів, що звертатиметься в прокуратуру через сфальшовану з подачі голови Львівської ОДА заяву про його звільнення з посади голови Дрогобицької РДА.

Він додав, що Михайло Костюк займається просуванням в народні депутати із Львівщини потенційних «тушок».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.