Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

inso.com.ua

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 12:16

У Ватикані ми презентували не просто концерт оркестру, а цілу музичну культуру українського народу – Баран

У Римі під час концерту на честь Папи Бенедикта XVI виступив академічний симфонічний оркестр "INSO-Львів" під керівництвом відомого українського композитора Мирослава Скорика.

 

Про це повідомляє прес-служба Олега Барана.

Концерт відбувався у межах Всенародної прощі з нагоди благословення відновленого Собору святої Софії в Римі за сприяння депутата Львівської облради Олега Барана.

"Виступом у Ватикані ми презентували не просто концерт оркестру, а цілу музичну культуру українського народу. Адже українська оркестрова музика достойна виступів на найвизначніших сценах світу. І наш оркестр "INSO-Львів" вкотре це довів. Приємно, що слухачами концерту за участю львівського оркестру стали тисячі людей з усього світу, серед яких не лише паломники, а й високопосадовці, представники дипломатичних структур. Тому такі культурні заходи потрібно максимально підтримувати", – переконаний Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.