Роман Кошла,  19 жовтня 2012

Варіанти на вікенд

Останні теплі вихідні осені розпочинаються сьогодні після роботи і закінчаться зранку страшного дня під назвою понеділок, а ми, незважаючи на дику лінь в таку погоду, радимо Вам, як цікаво провести ці вихідні.

Варіанти на кіно

"Франкенвіні". Рімейк однойменної короткометражки Тіма Бертона, знятої ще 1984 року. Тоді вона залишилася незрозумілою, а Тім Бертон був звільнений зі студії «Walt Disney Pictures» за «марну трату коштів». Через 23 роки студія сама звернулася до режисера з проханням перезняти той самий короткометражний фільм. Результат роботи ми з Вами можемо подивитись цими вихідними.

Сеанси: 10.00, 11.00, 11.45, 12.45, 13.30, 15.15, 15.30, 17.00, 17.15, 19.00, 20.45(ТРЦ King Cross Leopolis); 9.30, 10.50, 13.50 (Кінопалац ім. О. Довженка)

Якщо ж мультфільми подібного жанру не для Вас, то радимо не пошкодувати часу та переглянути стрічку "Пограбування казино". У головній ролі та режисером фільму виступає одна людина – Бред Піт. Сюжет фільму інтригуючий та цікавий. Все починається з пограбування підпільного покерного турніру — такого собі ляпаса мафіозному співтовариству. Для того, щоб знайти грабіжників, вони доручають професійному "чистильникові" на ім'я Джекі Коган розшукати божевільних зухвальців, що наважилися зробити подібний вчинок.

Фільм дійсно вартий уваги навіть тому, що в такому жанрі та стилі останнім часом фільмів знімають все менше.

Сеанси: 11.45, 13.45, 15.45, 18.00, 20.00, 22.00 (ТРЦ King Cross Leopolis)

Якщо ж ні мультики, ні кримінальні драми Вас не зачіпають, то є нагода полоскотати нерви фільмом "Паранормальне явище 4". Четверта частина того самого фільму, знятого у тому самому стилі і з тими самими спецефектами та лякаючою невідомістю уже достатньо приїлась глядачам, адже нічим новим фільм не дивує уже з другої частини. Незважаючи на це, він все ще може змусити посивіти декілька волосин на Вашій голові.

Сеанси: 19.55, 20.30, 22.20, 00.10(ТРЦ King Cross Leopolis)

Враховуючи суху та теплу погоду за вікном, Вам навряд зчи захочеться сидіти у кіно, а от прогулятись містом – саме те. Тому радимо відвідати третє Свято сиру та вина, яке розпочнеться сьогодні, 19 жовтня, о 15.00. Свято сиру та вина – це великий ярмарок сирів та вин, який пройде просто на площі Ринок. Там відбуватимуться дегустації вин та сирів із різних країн світу, малюватимуть винні портрети та створюватимуть фестивальне вино.

Також сьогодні, 19 жовтня, відбудеться концерт «Від Моцарта до сучасності» у Львівській філармонії. Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії під керівництвом маестро із Швейцарії Сімона Камартіна виконає твори В. А. Моцарта, М. Дерунґса, Є. Станковича, А. Тертеряна. Солюватимуть румунська скрипалька Оана Камартін-Захарія та львівська піаністка Оксана Рапіта. 

Насправді ці вихідні досить бідні на різноманітні події, та все ж, можна відвідати Свято сиру та вина чи сходити на якесь кіно. Залиште кав’ярні на більш холодні та морозні дні.

До зустрічі та гарних вихідних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.