Варіанти,  19 жовтня 2012

Братки Батенка тероризують район

Нам вже доводилося чути від кандидатів в депутати у 123 Перемишлянському в.о. та працівників їх штабів про методи, якими їх опонент Тарас Батенко веде свою передвиборчу кампанію на Золочівщині.

Так, кандидат від ОО «Батьківщина» Лілія Котеляк свого часу розповідала про те, що «люди Батенко з битами весь час слідкують за її машинами і не тільки, полюючи на агітаційну продукцію проти Батенка. «Ви не уявляєте, що відбувається зараз в окрузі. Всі машини вночі доглядаються на предмет друкованих матеріалів, які можуть скомпрометувати Батенка», – стверджувала Котеляк.

До нас звернулись мешканці Золочівського району, які відчули на собі всі переваги виборчого терору команди Батенка. Як з'ясувалося, люди Батенка контролюють район не лише вночі, але й вдень.

Повертаючись сьогодні з ринку у селі Куровичі Золочівського району, вони мали необережність викинути з вікна бусу агітаційні газети, які роздавалися на ринку. Буквально за декілька хвилин дорогу їх автомобілю перерізав джип з молодиками.

Один з них, представившись юристом штабу Батенка, почав безпідставно звинувачувати їх у розповсюдженні агітаційних газет. Лунали погрози, обіцянки рукоприкладства та несподіваного візиту працівників прокуратури.

Юрист Батенка робив спроби відзняти на мобільний телефон присутніх в автомобілі, а з уст його озвірілих помічників неодноразово лунали погрози до невинних людей. Він ігнорував усі прохання припинити відеозйомку і спровокував своєю зверхньою поведінкою шарпанину, яку, на щастя, вдалося швидко залагодити.

Цинічну поведінку братків Батенка вдалося цього разу відзняти на відео.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.