Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

gazeta.ua

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 15:21

Об’єднана опозиція підписала угоду про коаліцію зі "Свободою"

Представники восьми політичних партій зі складу Об’єднаної опозиції та ВО «Свобода» сьогодні, 19 жовтня, підписали угоду про створення парламентської більшості у Верховній Раді VII скликання.

Про це пише УНН.

Серед підписантів угоди: екс-спікер парламенту Арсеній Яценюк, перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Турчинов зазначив, що решта представників усіх політичних партій, які входять до об’єднаної опозиції, обов’язково поставлять підписи  під угодою.

«Ми ухвалили рішення про підписання угоди про створення демократичної коаліції. Угода передбачає перелік законів, якими узгодили та за які обов’язково проголосуємо», – зазначив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, вчора лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що не братиме участь у підписанні угоди про демократичну коаліцію у майбутньому парламенті, оскільки такі питання слід вирішувати після виборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.