Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перинатальний центр

Вівторок, 22 січня 2019, 10:06

Суд поновив на посаді лікаря перинатального центру, звільненого за огріхи будівельників

перинатальний центр

Шевченківський районний суд Львова поновив на посаді заступника головного лікаря з медичної частини Ігоря Прокопіва.  

Учора, 21 січня, Шевченківський районний суд Львова поновив на посаді Ігоря Прокопіва – заступника головного лікаря з медичної частини львівського обласного перинатального центру.

Його та ще трьох лікарів у травні звільнив виконувач обов’язків керівника перинатального центру Ігор Потапів. У наказі про звільнення ішлося, що лікарі «самоусунулись від спостереження за здійсненням ремонтно-будівельних робіт».

Про рішення суду Ігор Прокопів повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Рішення суду в аналогічній справі чекає звільнений з тієї ж причини завідувач відділення перинатального центру Ігор Ковальчук. Також Ігор Потапов звільнив у травні 2018 року завідувача відділенням Василя Перцовича та лікарку Ларису Янів.

Нагадаємо, у грудні минулого року кандидати на посаду директора Львівського перинатального центру Ірина Біль та Володимир Лех висвітлили громадськості свої перспективні плани розвитку Львівського обласного перинатального центру, що на вул.Дж. Вашингтона, 6.

Комісія облради двічі не могла визначитися із керівником цього медичного закладу. Ще 4 квітня облрада перенесла засідання із обрання гендиректора перинатального центру на 16 квітня, а потім на 25 квітня минулого року.

До травня перинатальний центр очолювала Лариса Янів, яка не звітувала про діяльність медустанови перед депутатами облради. А з 2 травня виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов –головний акушер-гінеколог Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.