Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

karpatnews.in.ua

Вівторок, 23 жовтня 2012, 10:42

ОПОРА розпочала роботу гарячої лінії «Захисти свій голос»

Громадянська мережа ОПОРА розпочала роботу безкоштовної гарячої телефонної лінії «Захисти свій голос», зателефонувавши на яку, виборці та всі інші учасники виборів зможуть повідомити про помічені порушення.  

 

Про це повідомила пресс-служба ГО ОПОРА.

Номер телефону, за яким можна телефонувати - 0-800-505-180. Всі дзвінки є безкоштовними.

Активісти ОПОРИ на усіх виборчих округах будуть розповсюджувати постери про види порушень виборчого законодавства та скотч-плівку з координатами інтерактивної «Мапи порушень», за допомогою яких кожен небайдужий громадянин зможе повідомити про порушення права на волевиявлення. Гарячою лінією можна буде скористатись, починаючи з 18 жовтня, та безпосередньо в день голосування.

Гаряча лінія «Захисти свій голос» є складовою проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців», що реалізується Координатором проектів ОБСЄ за підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку та Міністерства зовнішніх справ Норвегії.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.