Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

vk.com

Вівторок, 23 жовтня 2012, 12:31

Різке зниження температури очікується на всій території України найближчими днями

Середньодобова температура на території України найближчими днями встановиться в межах 6-8 градусів тепла.

 

Про це повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбід.

«У західних областях вже відбулося зниження середньодобової температури до 0 градусів. Протягом найближчих двох днів ця зона пошириться на територію північних, центральних і північно-східних областей. Тобто, за винятком південного регіону, це буде середньодобова температура повітря від 6 до  8 градусів», – зазначив Кульбіда.

Також синоптики прогнозують початок сезону дощів, який супроводжуватиметьься посиленням вітру до рівня 17-20 м/с. «До якихось сильних показників він не доходить, але навіть такий вітер може частково ускладнити енергозабезпечення в сільській місцевості», - зазначив директор гідрометцентру.

«Найближча зима в зв'язку з максимально активним Сонцем буде сніжною і може тривати до середини травня: у міру підвищення глобальних температур і танення льоду в Північному Льодовитому океан в атмосфері стало більше вологи, яка випадає у вигляді снігу», – відзначає також експерт-метеоролог Інституту геофізики НАН України Анатолій Прокопенко.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.