Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

gorod.cn.ua

Вівторок, 23 жовтня 2012, 14:06

Жеребкування для одержання інсулінових помп дітям пройде на Львівщині

У четвер, 25 жовтня, всеукраїнський Благодійний Фонд «Серце до серця» спільно з Міністерством охорони здоров’я України проводитиме жеребкування для одержання інсулінових помп для дітей Львівської області.

 

Про це повідомляє прес-служба Стрийської райдержадміністрації.

 Усі батьки, чиїм дітям необхідна інсулінова помпа світового виробника американської торгової марки «Medtronic 715», запрошуються разом з дитиною для участі у жеребкуванні.

Жеребкування відбуватиметься о 10:00 в Центрі культури та дозвілля Державного Університету ім. І. Франка у Львові (вул. Університетська, 1).

«Для участі у жеребкуванні, батькам потрібно обов’язково підписати декларацію про те, що помпа буде використовуватись за призначенням у мінімальний термін, який складає 5 років. Крім того, користування помпою вимагає щомісячно купівлі батьками витратних матеріалів на суму близько 1 150 грн.», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.