Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

lviv-udar.com

Вівторок, 23 жовтня 2012, 14:33

Кандидат від «Удару» ховався у Партії регіонів від криміналу за одержання хабара

Кандидат у народні депутати по 116 виборчому округу (Залізничний і частина Шевченківського районів Львова) від партії «Удар» Андрій Березюк «пробував реалізувати себе в Шевченківській районній організації Партії регіонів».

 

Про це в інтерв’ю агенції «Гал-Інфо» заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук.

За словами головного регіонала області, сьогоднішній «ударівець»-кандидат у нардепи «в Партію регіонів прийшов, щоб поновитися на роботі в податковій міліції, зі служби в якій він звільнився буцімто за власним бажанням в 2009 році». 

Подаємо витяг з інтерв’ю Петра Писарчука без змін:

«От візьмемо, для прикладу, мій рідний Залізничний район Львова. Чому рідний? Тому що прийшовши на навчання у Львівську політехніку, коли мені було 17 років, з цього часу я навчався, працював здебільшого на території цього району.

У цьому окрузі від партії «Удар» кандидує до Верховної Ради добре відомий мені Андрій Березюк. До Президентських виборів 2010 року він пробував реалізувати себе в Шевченківській районній організації Партії регіонів. Не вийшло в нього, та й на краще. Бо в Партію регіонів він прийшов, щоб поновитися на роботі в податковій міліції, зі служби в якій він звільнився буцімто за власним бажанням в 2009 році. Насправді ж проти нього порушувалась кримінальна справа за статтею 368 частина 2 «Отримання хабара в особливо великих розмірах» Кримінального Кодексу України».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.