Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

lesovod.org.ua

Вівторок, 23 жовтня 2012, 18:48

Свободівка Сех обізвала журналіста Варіантів «бомжем», а її колега іншого журналіста послав в жопу

Сьогодні голова фракції Львівської облради Ірина Сех обізвала журналіста «Варіантів» Олександра Ковальчука «бомжем».

Про це пишуть наші колеги із Gazeta.ua.

"Мені дзвонять люди, запитують, що то у вас у раді твориться, що той Ковальчук (Олександр Ковальчук, журналіст інтернет-ресурсу "Варіанти", - Gazeta.ua) як бомж закутаний у шалику приходить на сесію, і ти, Мокрик, чому не знімаєш куртку, потрібно етикету дотримуватися", - галасувала свободівка.

Журналісти Gazeta.ua сьогодні допитували у депутатів Львівської облради чому вони голосують чужими картками.

«Через виборчі перегони значна частина депутатів пропустили засідання облради, проте їхні картки голосували. Так за своїх колег голосували: Ярослав Дубневич за Богдана Дубневича, Ірина Сех за сусіда, Володимир Чехут за сусіда, Левко Дуда голосува за Остапа Канаку.

Під час голосування виникла ситуація, коли табло показувало, що проголосувало 67 депутатів, у той час, як у залі знаходилося лише 50 народних обранців. Журналісти повідомили про це голову облради Олега Панькевича. Коли політик закликав депутатів зайняти свої місця, журналісти почали перераховувати депутатів.

"Тут біля мене ще сидить колега Карпінський, він у туалет вийшов", - сказав чоловік, що сидів на місці Сенчука Сергія. Журналіст відмовися рахувати відсутнього. "Йди в жопу", - депутат виймає картку й виходить із зали. Після цього з'ясувалося, що кворуму немає і засідання облради закрили.

У декого з депутатів поцікавилися чому вони голосують чужими картками, проте "свободівка" Ірина Сех, замість перепросити за порушення регламенту, накинулася на журналіста й пообіцяла подати на нього скаргу у міліцію.

"А чому у вас на посвідченні написано, що воно тимчасове? Ви провокатор, я на вас напишу скаргу у міліцію. Ви провокатор від влади. Узагалі, як вас у приміщення пустили? Мені дзвонять люди, запитують, що то у вас у раді твориться, що той Ковальчук як бомж закутаний у шалику приходить на сесію, і ти ,Мокрик, чому не знімаєш куртку, потрібно етикету дотримуватися", - галасувала свободівка.

У той же час ще один свободівець Володимир Чехут сказав, що журналісти, які запитують про голосування чужими картками "ставлять дурні питання".

Нагадаємо, журналіст Олександр Ковальчук є автором відомого відео про свободівку Ірину Фаріон у дитячому садочку.

Раніше депутат Львівської міськради, кандидат в народні депутати від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин погрожував журналістам «Варіантів» і до цього часу не попросив вибачення за це перед ними. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.