Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

advocat-cons.info

Четвер, 25 жовтня 2012, 10:43

Богдан Дубневич незаконно отримав конфіденційну інформацію про підприємців Львівщини

Кандидат у народні депутати у Дрогобицькому в.о. Богдан Дубневич отримав адресну базу підприємців Пустомитівського району, аби розіслати їм листи в межах виборчої агітації.

Про це повідомляє газета ZIK.

Минулого тижня, як зазначає видання, підприємці Пустомитівщини отримали листи від Дубневича, в яких йдеться про Податковий майдан і необхідність дотримання законів для нормального введення бізнесу.

«Ніби нічого особливого, стандартна агітація…От тільки в тих, хто отримав листа, виникло питання, звідки в Богдана Дубневича домашні адреси підприємців свого округу та звідки він знає масштаби їхньої діяльності?», – йдеться у статті.  

Виглядає на те, що Богдан Дубневич незаконно отримав доступ до конфіденційної інформації – а це порушення прав громадян України, пише видання.

При цьому, як зазначається у статті, коло тих, хто міг «злити» адресну базу підприємців, досить широке – це і органи статистики, і місцеві ради, і державні реєстратори і, зрештою, ДПС. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.