Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 25 жовтня 2012, 13:16

Навіть регіонали використовують символіку ВО «Батьківщина» у виборчій кампанії – Парубій

Члени Партії регіонів використовують символіку Об’єдної опозиції для зростання рейтингів під час виборчої кампанії до парламенту.

Про це сьогодні, 25 жовтня, на прес-конференції у Львові повідомив кандидат у народні депутати від ВО «Батьківщина» Андрій Парубій.

«По всій Україні навіть члени Партії регіонів вивішують свої біг-борди в стилістиці Об’єднаної опозиції», – розповів Парубій.

Він навів приклад кандидатів від Партії регіонів Віталія Міхайлішин (в.о. №201) та Антона Яценка (в.о. №200), білборди яких виконані в стилістиці ВО «Батьківщина».

Використання у Львові кандидатом у нардепи у в.о. №115 Ростиславом Новоженцем (УРП) білбордів із зображенням Юлії Тимошенко, за словами Парубія, також є прикладом маніпуляцій у виборчих технологіях.

«Єдиним кандидатом від Об’єднаної опозиції на Сихові є Михайло Хміль, а всі непорозуміння, що виникають є всього лише елементами чорної політтехнології», – резюмував Парубій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.