Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

Четвер, 7 березня 2019, 09:32

Пікетувальники Львівської міськради влаштували для депутатів доріжку із болота

Львівська міська рада

Сьогодні перед будівлею Львівської міськради зібралися пікетувальники, які облаштували для депутатів та чиновників доріжку із болота.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Перед входом в Ратушу зібралися активісти громадських організацій Львова, протестуючи проти незаконних забудов та бездіяльності чиновників.

Пікетувальники облаштували для посадовців доріжку з болота біля входу до Львівської міськради. Вони хочуть, щоб "чиновники пройшлася по цій важкій болоті дорозі і усвідомили, як живуть прості люди".

"Ми протестуємо проти незаконних забудов та халатності чиновників, проти того, що у місті Львові знищене дорожнє полотно, мешканці мусять відстоювати свої інтереси лише таким шляхом. Ми, в першу чергу, вимагаємо, щоб чиновники були підзвітні депутатам, а депутати взяли на чіткий контроль усі процеси містобудування та ремонту доріг, щоб усе це було чітко підконтрольно і не було корупційних скандалів" – заявив представник ГО "Розвиток громади".

Нагадаємо, лікарі стоматологій Львова ще з вчорашнього вечера продовжують перебувати у сесійній залі, чекаючи на депутатів, щоб озвучити свої вимоги щодо виплати боргів із заробітної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.