Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

korysne.co.ua

Четвер, 25 жовтня 2012, 13:31

Партія регіонів назвала ще одного зі своїх очорнителів

Заява прес-служби Партії регіонів з приводу публікації «Під прикриттям псевдобога» в газеті «Експрес».

«Прикро, що таке поважне видання за декілька днів до голосування не втрималось від спокуси долучитись до очорнителів Партії регіонів. Нам не звикати до звинувачень у всіх смертних гріхах та проблемах, що має сьогодні Україна.

Наслухавшись цих звинувачень складається таке враження, що до 2010 року життя було прекрасним та держава квітучою, а от «злочинна» Партія регіонів за два роки все зруйнувала, а тепер ще й бідних людей обікрала.

І без цієї публікації нам добре відома ця ситуація, оскільки потерпілі від цих аферистів звертались за захистом до народного депутата Петра Писарчука, котрий на підставі цих заяв скерував депутатські звернення у правоохоронні органи.

До того, що правоохоронна система, в першу чергу через брак високопрофесійних кадрів, інколи пробуксовує долучились всі політики, але найперше «легендарний міністр Луценко».

В нас немає жодних сумнівів, що правоохоронці Львівщини зуміють довести розслідування цієї справи і захистити інтереси потерпілих, котрі також несуть свою частку вини за сліпу довірливість до аферистів.

До «Посольства Божого» наша партія не має жодного відношення. Можемо лишень нагадати автору публікації, що лобістами та прихильниками цієї організації в Україні, судячи з повідомлень у пресі, були Леонід Черновецький та Олександр Турчинов.

Перш, ніж прив’язувати Партія регіонів до цього скандалу, автору статті варто було б прочитати Статут громадської організації «Молоді регіони». Зробивши це, він зрозумів би, що ця молодіжна організація не підконтрольна Партія регіонів.

Наскільки нам відомо, перераховані у публікації особи, вже давно не мають жодного відношення до цієї організації. Переконатися у цьому можна, перевіривши відповідну інформацію на сайті «Молоді регіони Львівщини» - http://more.lviv.ua/.

Шкода, бо сенсації не вийшло.»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.