Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

show.obozrevatel.com

Четвер, 25 жовтня 2012, 15:53

Для переможців першої «Студентської Олімпіади» у Львові співатиме Дзідзьо

Сьогодні, 25 жовтня, о 18:00 у межах першої, спортивної «Студентської Олімпіади»,  яку організував меценат, кандидат у народні депутати України по 117 виборчому окрузі Олег Баран, в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, відбудеться святковий концерт.

Під час заходу зірки спорту, а це олімпійська чемпіонка з фехтування Яна Шемякіна та одник з кращих бомбардирів ФК “Карпати” Степан  Юрчишин,  нагородять переможців спортивної «Студентської Олімпіади».

Для найкращих спортсменів львівських навчальних закладів, а також усіх відвідувачів заходу, заспіває Андріана, гурт «Шоколадка» та Дзідзьо. Вестимуть концерт – ведучі радіо «Львівська хвиля» Андрій Великий та Влодко Лучишин.

Нагадаємо, на базі кафедри фізичного виховання університету «Львівська політехніка» завершився фінал першої, спортивної «Студентської Олімпіади», яку організував меценат, кандидат у народні депутати України по 117 виборчому окрузі Олег Баран. За звання найкращих у фіналі змагалося по дві найсильніші команди із чотирьох вищих навчальних закладів Львова: це Національний лісотехнічний університет, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Національний університет «Львівська політехніка» та Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

До участі у Олімпіади зголосилося більше 1000 студентів із чотирьох вишів Львова.

Тим часом, як наголосив ініціатор проведення заходу, засновник ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска») Олег Баран, для львівських вишів така олімпіада стане щорічною. При чому кількість видів спорту, у яких змагатиметься молодь, збільшиться. «Спорт – це запорука здорового майбутнього. І наше завдання – донести цю тезу до кожної людини. Зі свого боку підтримкою спорту я займаюся давно. Маю на увазі волейбольний клуб «Барком». Допомагаю гандбольному клубу «Галичанка». А проведенням такої Олімпіади ми ще й створимо традицію нового спортивного явища на теренах Львівщини», - наголосив  організатор заходу Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.