Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 11:59

Концерт за підтримки Олега Барана зібрав більше 10 тисяч львів’ян

Вчора, 25 жовтня, у межах першої спортивної «Студентської Олімпіади», організованої меценатом, кандидатом у народні депутати України у 117 в. о. Олегом Бараном, в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького відбувся святковий концерт за участю гурту «Шоколадка», Андріани та Дзідзя.

 

Про це повідомляє прес-служба кандидата у депутати.

Послухати концерт, приурочений нагородженню переможців першої спортивної "Студентської Олімпіади", у Парку культури зібралося більше 10 тис. львів’ян.

Під час заходу олімпійська чемпіонка з фехтування Яна Шемякіна та один з кращих бомбардирів ФК “Карпати” Степан Юрчишин нагородили найкращих спортсменів Олімпіади  медалями та цінними  подарунками.  Загалом призи отримало 54 учасники змагань. Це студенти, які вибороли 1-3 місця у таких видах спорту як міні-футбол, волейбол, настільний теніс та армреслінг. Практично абсолютними лідерами у всіх видах спорту стали студенти Львівської Політехніки.

«Хлопці, які грали у моїй команді – досить активно займаються футболом. Думаю, саме тому ми і  перемогли. Такі змагання для нашої команди - перші. Направду було дуже цікаво. Спорт взагалі дуже згуртовує.  Тому, звісно,  хочу подякувати  організатору  цього заходу», – розповів капітан команди з міні-футболу  Національного університету «Львівська Політехніка» Юрій Сорочич.

Тим часом, як наголосив ініціатор проведення заходу, засновник ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска») Олег Баран, така олімпіада стане  традиційною. «Звісно, що ця Олімпіада була першою, але не останньою. Відтепер такий захід ми будемо проводити кожного року. Переконаний, що урочисте закінчення спортивного заходу, з нагородженням переможців на великій сцені – стане для наших студентів своєрідним стимулом, щоб вони ще краще тренувалися і готувалися до наступної Олімпіади. Адже всі ми знаємо, що спорт – це здоров’я», – підсумував Олег Баран.

Нагадаємо, за ініціативи депутата Львівської обласної ради, кандидата у народні депутати України по 117 виборчому окрузі Олега Барана у Львові відбулася перша спортивна «Студентська Олімпіада».

Звання найкращих спортсменів виборювали вихованці чотирьох вищих навчальних закладів міста. Це Національний лісотехнічний університет, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Національний університет «Львівська політехніка» та Академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Змагання проводилися з таких видів спорту як міні-футбол, волейбол, настільний теніс та армреслінг.  Спочатку відбулися відбіркові тури для студентів на території студмістечок. А 24 жовтня – фінали змагань на базі кафедри фізичного виховання університету «Львівська політехніка».

Загалом до участі у Олімпіади зголосилося більше 1000 студентів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.