Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

korporativ.kh.ua

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 17:44

Виконком прийняв Екологічну програму на 2012-2016 роки для Львова

Комплексну екологічну програму отримав Львів на 2012-2016 роки.

Таке рішення прийняли сьогодні на засідання члени виконавчого комітету.

Програма підготовлена на підставі діючого в Україні природоохоронного законодавства та нормативних актів Кабінету Міністрів України. На місцевому рівні програма орієнтована на забезпечення екологічний пріоритетів, які містять в собі ряд природоохоронних заходів, спрямованих на покращення екологічного стану міста Львова.

Реалізація програми передбачає зменшити забруднення атмосферного повітря за рахунок зменшення обсягів викидів транспортом забруднюючих речовин. Також запобігати в майбутньому порушенням санітарно-гігієнічних вимог до якості повітря у місті та посилення екологічного контролю за якістю повітря.

Завдяки втіленню програми буде забезпечено покращення якості поверхневих вод та зменшення їх забруднення сполуками, які періодично перевищують ГДК (аміак, залізо, завислі речовини); зменшення об'єму захоронення твердих побутових відходів на 30% від рівня 2012 року (на 504 млн. т) через будівництва сміттєсортувальнопереробного комплексу; захоронення не менш як 70% побутових відходів міста на спеціалізованому та екологічно безпечному полігоні до 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.