Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

www.irshavamkmr.org.ua

Неділя, 28 жовтня 2012, 11:28

Декілька виборчих дільниць на Львівщині почали роботу із запізненням

Деякі виборчі дільниці на Львівщині розпочали роботу із запізненням. Одна із дільниць у 117-му виборчому окрузі м. Львова відкрилася о 8 год. 40 хв. Дільниця у Сокальському приблизно о 10 год.почала працювати. Чимало дільниць запрацювали із запізненням на 15-20 хвилин.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

На деяких дільницях відсутні інформаційні матеріали про кандидатів в народні депутати та політичні партії. На дільницях бракує бюлетенів для голосування.

У Перемишлянському районі зафіксовані випадки, коли виборцям не дозволили голосувати через відсутність в паспорті вклеєної фотографії (у 25 і 45 років). На цих виборах відсутність такого фото не є перешкодою для участі в голосуванні.

Перемишлянський районний суд зачинений. зі скаргами треба звертатися до окружного адміністративного суду. Як відомо, у день виборів районні суди мають працювати із 7.00 до 20.00, а виборчі питання не належать до компетенції окружних адміністративних судів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.