Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

svet-tour.com.ua

Неділя, 28 жовтня 2012, 12:11

Комунальні служби Львова працюють в черговому режимі у зв'язку з виборами

Керівники районних адміністрацій Львова повідомили, що на усіх дільницях міста волевиявлення проходить спокійно. Комунальні служби працюють у черговому режимі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, розповіла: «Усі наші комунальні служби працюють в черговому режимі, аби забезпечити належний санітарний стан у місті. Районна адміністрація також працює в черговому режимі – на місці є юрист, заступник з соціально-економічних питань, в усіх ЛКП працюють паспортисти. У нашому районі усі дільниці розпочали роботу вчасно, зранку на деяких дільницях були невеликі черги».
«Гаряча лінія міста» працює у звичному режимі. На «Гарячу лінію» міста 15-80 станом на 10.30 год надійшло 2 звернення мешканців, які стосуються виборчого процесу: щодо відсутності у списках виборців та щодо з'ясування розташування виборчої дільниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.