Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

PR

Неділя, 28 жовтня 2012, 16:18

Голова штабу регіоналів на Львівщині вважає Тягнибока поганим прикладом для наслідування

Голова Львівського обласного виборчого штабу  Партії регіонів Роман Редько вважає голову ВО «Свобода» Олега Тягнибока поганим прикладом для наслідування.

Про це Редько заявив, коментуючи факти порушень законодавства на виборах у Львівській області.   

«Зафіксовані факти видачі бюлетенів без пред’явлення паспортів (виборчий округ 120- дільниця №461065, виборчий округ 125 – дільниця 461339),а на виборчому окрузі №118 – дільниця 460918 намагалися проголосувати по закордонному паспорту.  Напевно, представники псевдопатріотичних сил наслідують приклад свого лідера Олега Тягнибока, який не зміг проголосувати через те, що "забув" паспорт громадянина України. Приклад лідера «Свободи» чітко показує, що так звані опозиціонери не знають виборчого законодавства та очікують "отримати" голоси виборців тільки через масові фальсифікації», - йдеться у коментарі Романа Редька, розповсюдженому ЛОО Партії регіонів.

Редько також підозрює «Свободу» у підготовці до фальсифікації результатів виборів на Львівщині.

Він заявив, що «Свобода» готується до масового вкидання бюлетенів на користь опонентів «регіоналів».

Такий висновок Редько зробив на підставі офіційного повідомлення ВО «Свобода» про те, що станом на 12.00 явка виборців на Львівщині склала 25%, в той час, як за даними ЦВК вона становила 18,4%.  

«Це є очевидною підготовкою до масового вкидання бюлетенів на користь опонентів «регіоналів». Можливо, саме тому представники так званої об’єднаної опозиції запланували здійснення масових фальсифікацій ввечері дня голосування на виборчих дільницях Львівщини», - заявив Редько.

Спостерігачі від Партії регіонів  зорієнтовані на максимальний контроль як за явкою виборців так і за кількістю бюлетенів, які видаються, – наголошено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.