Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ukranews.com

Неділя, 28 жовтня 2012, 17:28

Богдан Дубневич намагатиметься визнати вибори недійсними на програшних для нього дільницях Львівщини – Свобода

Кандидат у нардепи України у 118 в. о., самовисуванець Богдан Дубневич намагатиметься визнавати вибори недійсними на тих дільницях, які є програшними для нього.

Про це заявив керівник виборчого штабу ВО «Свобода» у Львові Маркіян Лопачак.

Як зазначив свободівець, спостерігачі від Богдана Дубневича вже розпочали складати акти про порушення, яких насправді не було, щоб в разі чого - визнавати вибори недійсними.

«У ЗМІ з’явилася інформація про те, що нібито спостерігачі Дубневича зупинили спробу «каруселі» на дільничній виборчій комісії №462103. Проте ця інформація не відповідає дійсності, адже представник «Свободи» у цій комісії повідомив, що такого факту не було зафіксовано ані членами комісії, ані спостерігачами від інших партій чи кандидатів. Натомість спостерігачі від інших суб’єктів виборчого процесу вже складають акт на ім'я голови комісії про те, що спостерігачі Дубневича складають неправдиві акти (вже зареєстровано 7), чим перешкоджають роботі комісії. Передбачаю, що це робиться для того, щоб в разі повного фіаско Дубневича на окремих дільницях він мав змогу вимагати визнати вибори недійсними», – зазначив Маркіян Лопачак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.