Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 9 квітня 2019, 10:00

Зеленський відмовився провести дебати у студії "Суспільного"

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський планує провести дебати з Петром Порошенком 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявила директор департаменту зв'язків з громадськістю та ЗМІ НСТУ Вікторія Сидоренко, представники штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського та команда Національної суспільної телерадіокомпанії України під час переговорів не домовилися про дебати в студії.

За її словами, представники команди Зеленського оглянули студію "Суспільного", однак заявили, що хочуть, щоб дебати відбулися саме на НСК "Олімпійський".

Зазначимо, раніше голова НСТУ Зураб Аласанія повідомив, що орієнтовна вартість дебатів на НСК "Олімпійський" становитиме 6 млн грн. Також Зураб Аласанія заявив, що НСТУ обов'язково підготує проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком.

Натомість ЦВК наполягає на проведенні дебатів між Зеленським і Порошенком саме у студії "Суспільного". Додамо, раніше Петро Порошенко заявляв, що дебати між ним і Зеленським мають відбутися 14 квітня.

Варіанти проаналізували дії Зеленського і Порошенка щодо дебатів у статті "Зе-зе-зе і по-по-по".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.