Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

tsn.ua

Неділя, 28 жовтня 2012, 16:59

У психлікарні напередодні виборів на 100 осіб збільшилась кількість хворих - Степан Кубів

Степан Кубів, кандидат в народні депутати від ВО "Батьківщина" заявляє про чисенні порушення на виборах до Верховної Ради України, зокрема розповів, що запросили у ЦВК на 100 бюлетнів більше для психлікарні, оскільки там збільшилась кількість хворих.

Кубів також відзначив про неодноразові випадки порушень процедури видачі бюлетнів членам виборчих комісій. На одній з дільниць Львівщини не впустили спостерігачів на засідання комісії. В іншому випадко запримітили відкритий сейф з бюлетнями. Були йвипадки, коли членам ДВК не видали всі бюлетні.

Ірина Сех, кандидат у народні депутати від ВО "Свобода" розповіла про випадок "каруселі" у смт. Красне, а також випадок, коли виборець отримав від одного з членів виборчої комісії одразу 5 бюлетнів. Порушникам загрожує ув'язнення.

Нагадаємо, Федір Алєйніков, начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців Львівської ОДА розповів, що вибори відбуваютсья без серйозних порушень.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.