Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Угринів

dpsu.gov.ua

Четвер, 18 квітня 2019, 12:04

У пункті пропуску "Угринів" запровадили зміни у послідовності видів контролю.

Угринів

В Угриневі митний контроль починатимуть з перевірки паспортів

Сьогодні, 18 квітня, в автомобільному пункті пропуску "Угринів" змінилась послідовність прикордонного та митного контролю у напрямку виїзду з України. Зокрема, тепер під час виїзду з України подорожні спочатку проходять процедуру паспортного контролю.

Прикордонний наряд вноситиме інформацію про осіб та транспортні засоби, які перетинають кордон у відомчу базу даних. Її автоматично передаватимуть до відповідної бази даних митниці. Відтак, інспектору митниці немає необхідності ще раз вносити цю інформацію.

Також одночасно здійснюватимуть прикордонний та митний огляд автомобіля. Це дозволить уникнути дублювання функцій та зменшити час, необхідний для перетину кордону.

Такий порядок технологічних процедур раніше запровадили у пунктах пропуску "Смільниця" та "Грушів". У разі успішності цього експерименту, метою якого є зменшення часу на проходження прикордонно-митних формальностей під час виїзду за межі України, його запровадять в усіх пунктах пропуску.

Нагадаємо, експеримент із організації пішохідного руху у пункті пропуску "Угринів-Долгогбичув" стартував з 1 липня 2015 року. У грудні 2017 року пішохідний рух тут продовжили до червня 2018 року. 

Метою проекту було оцінити попит та масштаб прикордонного руху для пішоходів для того, щоб в майбутньому впроваджувати необхідну інфраструктуру в пунктах пропуску, аби забезпечити необхідні умови та безпеку для людей

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.