Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vk.com

Понеділок, 29 жовтня 2012, 16:02

Працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян у Львові просять усіх скеровувати безпритульних до них

Працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян у Львові просять неурядові організації міста, а також львів’ян бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб чи скеровувати їх безпосередньо до Центру.

 

Про це повідомляє перс-служба Львівської міськради.

У Центрі функціонує відділення нічного перебування для бездомних громадян, в якому особи, що опинились на вулиці, можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, а також скористатись санітарно-гігієнічними послугами, поїсти та змінити одяг.

«Щодня у відділенні нічного перебування ночує до 40 осіб, а в особливо холодні дні це число виростає ще більше. З початку роботи нашого Центру в ньому вже зареєструвались понад 1 тис. осіб. Як показує статистика, у більшості випадків це чоловіки – до 70%. В кожного з цих знедолених своя життєва історія, але кожен потребує допомоги – допомоги від кожного з нас, адже лише координовані спільні дії громади міста, міської влади, неурядових організацій дозволять посилити оперативність реагування на тему бездомності у Львові і відповідно завчасно її вирішувати – зазначає директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: тел.: 233-14-79 або 233-10-49, адреса: вул. Кирилівська, 3а.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.