Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

unian.ua

Понеділок, 29 жовтня 2012, 16:36

Мінімум на трьох дільницях у в.о. №115 вибори можуть визнати недійсними – ОПОРА

У трьох дільничних виборчих комісіях у виборчому окрузі №115 вибори можуть визнати недійсними через різноманітні порушення.

Про це сьогодні, 29 жовтня, на брифінгу, заявив координатор спостереження за парламентськими виборами у Львівській області ГM «Опора» Андрій Дутчак.

«Є дільниці, з яких печатка поїхала з дільниці на окружну комісію, що є насправді грубим порушенням. Є дільниці, де неправильно провозили запаковані бюлетені», – зазначив Дутчак.

Серед інших порушень, зафіксованих на цих ДВК, за словами Дутчака, є проблеми зі списками виборців, коли люди не могли знайти своїх прізвищ вже навіть в уточнених списках, а також проблеми із проставлянням штампу «вибув».

«Немає поки що інформації про те, як будуть вчиняти з тими дільницями в межах області, де так само є неправильно проштамповані ці бюлетені. Це, по суті, зіпсовані бюлетені, і що з ними буде відбуватись далі, нам наразі невідомо», – резюмував Дутчак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.