Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ukranews.com

Вівторок, 30 жовтня 2012, 15:27

До електронної системи «Вибори» вносяться «фантомні» результати – ЦВК

У низці виборчих округів до електронної системи «Вибори» потрапляють «фантомні» результати голосування.

Про це сьогодні, 30 жовтня, під час засідання з прийому протоколів окружних виборчих комісій заявила заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна, повідомляє УНІАН.

«Є цілий перелік округів, в яких мають місце розбіжності між введенням в інформаційно-аналітичну систему «Вибори» і протоколами з мокрими печатками та підписами членів виборчих комісій. Таких округів по Україні досить багато», – сказала Ж. Усенко-Чорна.

Вона озвучила пропозицію перевіряти протоколи дільничних виборчкомів про підсумки голосування, аби вчасно виявити такі розбіжності.

За словами Усенко-Чорної, кількість протоколів дільничних виборчих комісій, кожен з яких мав відповідну нумерацію, була обмеженою

На засіданні, яке розпочалося о 12.00, ЦВК прийняла протоколи двох окружних виборчих комісій – однієї з Донецької області та однієї з Полтавської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.