Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

legality.kiev.ua

Середа, 31 жовтня 2012, 11:14

Пластуни вшанують героїв «Листопадового чину» у Львові тереновою грою

Завтра, 1 листопада, львівські пластуни вшановуватимуть пам’ять героїв «Листопадового чину» тематичною тереновою грою в центрі Львова.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Метою гри є відтворення подій українсько-польської війни та популяризація історії Українського січового стрілецтва серед молоді», – зазначено у повідомленні.

Гра почнеться о 7:00 навпроти входу в Львівську міськраду із урочистого підняття прапору на Ратуші та створення напису ЗУНР на площі Ринок самими гравцями.

 Завершення святкувань заплановане о 18:00 навпроти пам’ятника Іванові Франку, де відбудеться нагородження переможців. Кульмінацією заходу стане створення живого ланцюга з лампадок вздовж вул. Листопадового чину.

«Листопадовий зрив – захід, що кожного року 1 листопада проводять львівські пластуни. Завданням гри є заохочення молоді до вивчення історії рідного краю та вшанування полеглих за волю України на теренах Галичини», – розповідають організатори. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.