Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Промисловість

ukrtime.com

Середа, 31 жовтня 2012, 16:11

Близько 30 працівників Львіввугілля отримали штрафи за свою роботу

29 працівників ДП «Львіввугілля» отримали штрафи за незадовільну роботу, серед них 3 представники керівництва.

 

Про це повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

«У межах посиленого режиму державного нагляду на вугільних підприємствах, який триває з 22 жовтня, посадові особи теруправління провели 52 обстеження на шахтах ДП «Львіввугілля», ДП «Волиньвугілля», ДВАТ «Шахта «Надія» та шахті № 10 «Нововолинська», що будується. Протягом 22 -28 жовтня обстежені три очисні та сім підготовчих вибоїв, 42 інші об’єкти (транспорту, стацобладання тощо), здійснені 29 заборон ведення робіт, експлуатації виробничих механізмів та обладнання», – зазначено у повідомленні.

Зупинена робота шахти «Зарічна» через незадовільний стан головних канатів клітьового підйомного комплексу, заборонене проведення двох прохідницьких вибоїв на шахтах «Львіввугілля»: на «Лісовій» – через грубі порушення паспорту кріплення 425 конвеєрного штреку (відсутність других стяжних скоб у замкових з’єднаннях аркового кріплення) та на шахті «Відродження» – через порушення вимог електробезпеки (експлуатуються протерміновані блоки максимальнострумового захисту, не вірно підвішені кабелі, що створює загрозу їх пошкодження рухомим транспортом). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.